čtvrtek 24. června 2021

čtvrtek 24. 6.

 Blíží se konec školního roku. Snažíme se zpříjemnit si jeho poslední chvilky. Dnes jsme věnovali dopoledne odevzdávání učebnic. Ale hlavní náplní dnešního dne bylo něco jiného!!!



Společně jsme uložili na školní zahradě pamětní schránku, do které jsme vložili dokumentaci o událostech posledních dvou školních let - době koronavirové - společně s fotodokumentací  a obrázky dětí ze ZŠ i MŠ. Věříme, že si na ni děti vzpomenou, až po několika letech povedou tady do školy  své malé ratolesti a na nějaké pěkné společné akci ji vykopou a zavzpomínají si. Chceme alespoň touto cestou poděkovat panu Pavlovi Vicherkovi za výborný nápad, výrobu schránky a pomoc při realizaci. 

Paní učitelky a děti z MŠ slavnostně pasovali předškoláčky na prvňáčky.



Naši prvňáčci byli pasování na čtenáře a k dalšímu čtení motivováni pěknou knížkou se spoustou zábavných úkolů. 



Také jsme se rozloučili s dětmi ze čtvrtého ročníku, které už budou příští rok jezdit do 5.třídy do Dolní Lutyně. Děvčata měla pro nás připravený krásný tanec a také poděkovala p. učitelce za společně strávené krásné 2 roky.



Dokumentace z dnešního dne zde



Zítra máme atletické závody. Přijďte ve sportovním oblečení. Do batůžku si vezměte svačinu a pití, popř. pouzdro (kdyby se zhoršilo počasí a museli bychom být ve škole).


Rozdávání učebnic na příští školní rok v pondělí 28. 6. Pracovní sešity až na začátku šk. roku. Kdo si ještě neodnesl výkresy, cvičební úbor, kufřík, vezmete si ho domů zítra. 

přání

Milé děti, milí rodiče,  přeji vám všem krásné léto plné sluníčka a nových zážitků.  V posledním srpnovém týdnu pro vás připraví paní učitel...