čtvrtek 2. září 2021

čtvrtek 2.9.

Dnes jsme si opakovali  kouzelná slovíčka,  pravidla chování ve třídě, zahráli jsme si hru.  Zkontrolovali jsme vybavení pouzdra. Perfektní!!!!! 

Děti dostaly už všechny sešity. Prosím,  sešity obalit a pracovní sešity  podepsat viditelně na přední straně (stačí křestní jméno).  Učebnice již máme podepsané, jen obalte. Během příštího týdne vám napíšu cenu za prac.sešity. 

V letošním roce již nebudeme používat žákovskou knížku. Známky můžete sledovat pouze v Bakalářích. Děti dostaly  Žákovský zápisník. Najdete tam všechny potřebné informace o škole, listy pro omluvu nepřítomnosti, zapomínání, hodnocení chování, záznam plateb.  V druhé části mají děti Úkolníček. Záleží na nich, zda ho budou používat, nebo budou mít jiný. Prosím, seznamte se a podepište na str. 1 a 3. Také prosím o vyplnění informací na vloženém lístku. Předem děkuji. 

Příští týden si děti přinesou do TV jednobarevné tričko s krátkým rukávem, tenké tepláky nebo legíny, cvičky se světlou podrážkou. Pokud bude teplo, budou děti chodit cvičit ven nebo na procházku. Dejte jim proto v den, kdy máme TV, i boty na hřiště - botasky apod. a případně mikinu.  Úbor si budou nechávat v pytlíku u lavice (už mají ve škole).

V pátek se ještě děti nemusí chystat podle rozvrhu. Řekneme si , co mají do jednotlivých předmětů nosit. Budeme pracovat na prac.listy. 

Učivo a domácí úkoly můžete opět sledovat na tomto blogu. Cokoliv budete potřebovat, ozvěte se, napište e-mail. 

Těším se na spolupráci a přeji pěkný den. 

HK

PS . Ještě rada, jak se přihlásit k Bakalářům, pokud jste zapomněli nebo jste se ještě nepřihlásili - zde

přání

Milé děti, milí rodiče,  přeji vám všem krásné léto plné sluníčka a nových zážitků.  V posledním srpnovém týdnu pro vás připraví paní učitel...